Obavijest građanima u vezi mjera sprečavanja širenja virusa COVID-19

13. ožujka 2020.

Poštovani građani, naši dragi korisnici!

U sklopu mjera koje poduzima Grad Čakovec u cilju sprečavanja širenja virus COVID-19, kao poduzeće u suvlasništvu Grada Čakovca, GKP ČAKOM d.o.o. je dužan poduzeti slijedeće mjere:

1. ograničiti izravan rad sa strankama – korisnicima, te strankama – korisnicima omogućiti kontakt putem telefona, pošte ili e-maila, a samo iznimno izravno,

2. preporučiti građanima – korisnicima da se posljednji ispraćaji pokojnika na grobljima u Mihovljanu, Ivanovcu i Šandorovcu obavljaju u krugu obitelji,

Slijedom navedenog, ograničavamo rad sa korisnicima. Svim korisnicima smo dostupni za kontakt putem telefona, pošte ili e-maila (kontakt podaci objavljeni su na našoj WEB stranici).

Svim građanima – korisnicima preporučamo da se posljednji ispraćaji pokojnika na grobljima u Mihovljanu, Ivanovcu i Šandorovcu obavljaju u krugu obitelji.

Molimo Vas za pridržavanje uputa određenih ograničenja i preporuka, odnosno praćenje obavijesti nacionalnih, županijskih i gradskih Stožera civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije!

Zdravlje naših zaposlenika i Vas korisnika važnije je od svega te Vas molimo za razumijevanje!

S poštovanjem,

                                                                                                                                                                                                         GKP ČAKOM d.o.o