Poštovani korisnici

13. listopada 2011.

Bliži se 1. Studeni – Dan mrtvih. Kao i ranijih godina očekujemo povećan promet i gužve u blizini groblja. Gužve su situacije u kojima kradljivci traže svoju šansu. Zbog toga ne ostavljajte novac, dokumente, torbice i druge vrijedne predmete u parkiranim vozilima, posebno ne na vidljivim mjestima.  Također Vas molimo da, ukoliko primijetite osobe koje se sumnjivo ponašaju, odmah obavijestite policiju ili zaštitarsku službu koja će patrolirati grobljem.

Vozilima koja prevoze teško pokretne osobe biti će omogućeno parkiranje u krugu GKP Čakom d.o.o.  Dovoljno je prilikom ulaska vozilom portiru pokazati znak pristupačnosti.

Molimo Vas da pažljivo birate mjesta na kojima ćete paliti svijeće i lampaše, kako bi se na najmanju moguću mjeru smanjila mogućnost izbijanja požara. Pri tome vodite računa da staze i prolazi moraju ostati potpuno slobodni i prohodni u cijeloj svojoj širini.

Uvelo i osušeno cvijeće, vijence i aranžmane odložite u kontejnere za biorazgradivi otpad koji su postavljeni na groblju. Lampaše svih vrsta, plastične vrećice, plastično cvijeće i sav ambalažni otpad odložite u kante za lampaše. Ostali otpad odložite u košarice za otpad ili crne kante za ostali otpad koje će biti postavljene pored košarica.

Ove godine će Vam biti na raspolaganju nekoliko WC kabina koje će biti postavljene u blizini ulaza i na još nekoliko lokacija na groblju.

Koristimo priliku i da Vam skrenemo pažnju na radno vrijeme groblja od 07 do 19 sati.

GKP Čakom d.o.o.