Sustav “POVRAT PARKINGA”

2. studenoga 2015.

Poštovani,

GKP ČAKOM d.o.o. je uz pomoć tvrtke IPC d.o.o. iz Čakovca, osmislio sustav „POVRAT PARKINGA“. Kroz sustav „POVRAT PARKINGA“ omogućava se korisnicima parkirališta koji plaćaju uslugu parkiranja na parkiralištima Grada Čakovca, vraćanje cijene satne parkirne karte kod ugostitelja/trgovaca/gospodarstvenika koji su uključeni u sustav „POVRAT PARKINGA“. Sustav „POVRAT PARKINGA“ započeti će se primjenjivati na parkiralištima Grada Čakovca s početkom studenog 2015. godine. Parkirni aparati na parkiralištima Grada Čakovca kao i uključeni ugostitelji/trgovci/gospodarstvenici u sustav „POVRAT PARKINGA“ bit će obilježeni posebnim „NARANČASTIM“ naljepnicama na temelju kojih će korisnici parkirališta primiti informaciju o primjeni sustava na tim mjestima. Sustav će funkcionirati na način da se na parkirnom aparatu obilježenom takvom „narančastom“ naljepnicom, pri plaćanju satne parkirne karte pored ispisa satne parkirne karte ispisuje i dodatak koji će korisnik parkirališta predati ugostitelju/trgovcu/gospodarstveniku koji na svom poslovnom prostoru ima također istaknutu naljepnicu pri plaćanju računa. Ugostitelj/trgovac/gospodarstvenik koji je uključen u sustav „POVRAT PARKINGA“ će utvrditi visinu računa koji je minimalna razina da bi korisnik parkirališta, a njegov kupac ili korisnik usluge ostvario pravo na popust pri kupnji, odnosno korištenju njegovih usluga u visini vrijednosti satne parkirne karte. Predajom dodatnog ispisa uz satnu parkirnu kartu, odnosno pokazivanjem SMS potvrde o plaćanju satne parkirne karte od strane korisnika parkirališta koji je istovremeno i kupac, odnosno korisnik usluge ugostitelja/trgovca/gospodarstvenika te ispunjenjem dodatnog uvjeta o visini minimalnog potrošenog iznosa koji će biti upisan na „NARANČASTU“ naljepnicu na ulazu u njegov poslovni prostor, steći će se uvjeti za ostvarenje popusta u visini satne parkirne karte. Popust će ugostitelj/trgovac/gospodarstvenik iskazati na svom računu pri čemu će po izdavanju računa, zadržati dodatni ispis satne parkirne karte, odnosno poništiti PIN (brisanjem SMS poruke) na telefonu kupca, odnosno korisnika usluga.

Popis uključenih ugostitelja/trgovaca/gospodarstvenika u sustav „POVRAT PARKINGA“ objaviti će se na WEB stanicama GKP ČAKOM d.o.o.

Za dodatna pojašnjenja slobodni ste se obratiti u Službu parkirališta GKP ČAKOM d.o.o. na telefon 314-669 ili e-mail: parkiraliste@cakom.hr

GKP ČAKOM d.o.o.